Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Anatomie en gedrag van het paard

De auteur, instructeur en schrijfster, is zeer geinteresseerd in het gedrag van paarden. Mensen proberen het gedrag van het paard aan te passen aan hun behoeften, maar sinds kort zijn er steeds meer mensen die proberen om het paard ook werkelijk te begrijpen. Door het natuurlijke gedrag van het paard te respecteren en te begrijpen, kun je juist je voordeel doen, en tot een betere samenwerking komen.

In dit paardenboek worden lichaam en geest bekeken als geheel, waardoor het paard gelukkig en gezond blijft en daardoor de eigenaar ook. Het boek begint bij het begin, de evolutie en aan de hand van geschiedenis, religie en mythologie wordt uitgelegd waarom het paard altijd zo'n belangrijke rol heeft gespeeld in de mensheid.

Dit boek over paarden bestaat uit 6 delen, die ieder weer verdeeld zijn in hoofdstukken van enkele bladzijden, voorzien van vele foto's, tekeningen en overzichten. In aparte kaders worden interessante weetjes vermeld. Inhoudsopgave voorin, adressenlijst en register achterin.

Tekst op de achterflap geeft de inhoud goed weer.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

De auteur, instructeur en schrijfster, is zeer geinteresseerd in het gedrag van paarden. Mensen proberen het gedrag van het paard aan te passen aan hun behoeften, maar sinds kort zijn er steeds meer mensen die proberen om het paard ook werkelijk te begrijpen. Door het natuurlijke gedrag van het paard te respecteren en te begrijpen, kun je juist je voordeel doen, en tot een betere samenwerking komen. In dit paardenboek worden lichaam en geest bekeken als geheel, waardoor het paard gelukkig en gezond blijft en daardoor de eigenaar ook. Het boek begint bij het begin, de evolutie en aan de hand van geschiedenis, religie en mythologie wordt uitgelegd waarom het paard altijd zo'n belangrijke rol heeft gespeeld in de mensheid. Dit boek over paarden bestaat uit 6 delen, die ieder weer verdeeld zijn in hoofdstukken van enkele bladzijden, voorzien van vele foto's, tekeningen en overzichten. In aparte kaders worden interessante weetjes vermeld. Inhoudsopgave voorin, adressenlijst en register achterin. Tekst op de achterflap geeft de inhoud goed weer.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: anatomie en gedrag van het paard - susan macbane,