Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Basisboek Dressuur

Tineke Bartels is in de nationale en internationale paardenwereld een begrip. Zij begon als spring- en militaryruiter en legde zich later toe op de dressuur. Met groot succes, want zij vertegenwoordigde ons land vier keer op de Olympische Spelen. Zij wordt veel gevraagd voor het geven van clinics.

In samenwerking met een aantal andere mensen heeft zij dit boek gemaakt. Ze beschrijft hierin hoe het er bij haar in de dressuurstal aan toe gaat en hoe het in haar ogen zou moeten. Voorop staat de grenzeloze liefde en het respect voor het dier: zij moeten het vooral naar hun zin hebben.

De opzet is praktisch, de tekst is prettig geschreven en voor een groot publiek toegankelijk. De tekst op de achterflap geeft de inhoud goed weer. Het boek bevat heel veel kleurenfoto's, voorzien van ondersteunende tekst. Voorwoord van Anky van Grunsven en inhoudsopgave voorin.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
2 bezoekers online

Tineke Bartels is in de nationale en internationale paardenwereld een begrip. Zij begon als spring- en militaryruiter en legde zich later toe op de dressuur. Met groot succes, want zij vertegenwoordigde ons land vier keer op de Olympische Spelen. Zij wordt veel gevraagd voor het geven van clinics. In samenwerking met een aantal andere mensen heeft zij dit boek gemaakt. Ze beschrijft hierin hoe het er bij haar in de dressuurstal aan toe gaat en hoe het in haar ogen zou moeten. Voorop staat de grenzeloze liefde en het respect voor het dier: zij moeten het vooral naar hun zin hebben. De opzet is praktisch, de tekst is prettig geschreven en voor een groot publiek toegankelijk. De tekst op de achterflap geeft de inhoud goed weer. Het boek bevat heel veel kleurenfoto's, voorzien van ondersteunende tekst. Voorwoord van Anky van Grunsven en inhoudsopgave voorin.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: basisboek dressuur - tineke bartels,