Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Begrijp uw paard

Stelt u zich eens voor dat u de wereld kon zien door de ogen van een paard. Dat u kon begrijpen hoe een paard het leven ervaart, en dat u die kennis zou kunnen gebruiken om een langdurige band met het paard op te bouwen.

Vanaf nu is dit geen droom meer. Deze unieke, praktische benadering voor het trainen van uw paard leert u stap voor stap alles wat u moet weten.

Van de beste manier om de aandacht van een paard te krijgen en de manier om hem aan te moedigen om nieuwe dingen te leren tot de manier waarop u hem elke dag weer kunt motiveren.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Stelt u zich eens voor dat u de wereld kon zien door de ogen van een paard. Dat u kon begrijpen hoe een paard het leven ervaart, en dat u die kennis zou kunnen gebruiken om een langdurige band met het paard op te bouwen.Vanaf nu is dit geen droom meer. Deze unieke, praktische benadering voor het trainen van uw paard leert u stap voor stap alles wat u moet weten. Van de beste manier om de aandacht van een paard te krijgen en de manier om hem aan te moedigen om nieuwe dingen te leren tot de manier waarop u hem elke dag weer kunt motiveren.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: begrijp uw paard - michael peace & lesley bayley,