Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Beter omgaan met uw paard

Dit boek bouwt voort op de methode die werd beschreven in Michael Peaces succesvolle boek Begrijp uw paard. Het bevat eenvoudig te gebruiken technieken om een betere relatie met uw paard op te bouwen. Uitvoerig beschreven praktijkgevallen die zijn voorzien van fotoreeksen laten zien hoe u uw paard beter kunt begrijpen, zonder terug te hoeven vallen op dwangmiddelen.

De auteurs kennen we al van een eerder boek, 'Begrijp uw paard'*, dat weliswaar in andere vorm, veel overeenkomsten vertoont met dit boek. Michael Peace is trainer en Lesley Bailey journaliste, gespecialiseerd in paarden.

In de praktijk worden hen regelmatig vragen gesteld over het gedrag van paarden en de manier waarop mensen daar op moeten reageren en hoe problemen opgelost c.q. voorkomen kunnen worden. Als je de wereld door de ogen van een paard bekijkt, worden veel dingen verklaarbaar ('think equus').


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Dit boek bouwt voort op de methode die werd beschreven in Michael Peaces succesvolle boek Begrijp uw paard. Het bevat eenvoudig te gebruiken technieken om een betere relatie met uw paard op te bouwen. Uitvoerig beschreven praktijkgevallen die zijn voorzien van fotoreeksen laten zien hoe u uw paard beter kunt begrijpen, zonder terug te hoeven vallen op dwangmiddelen.De auteurs kennen we al van een eerder boek, 'Begrijp uw paard'*, dat weliswaar in andere vorm, veel overeenkomsten vertoont met dit boek. Michael Peace is trainer en Lesley Bailey journaliste, gespecialiseerd in paarden. In de praktijk worden hen regelmatig vragen gesteld over het gedrag van paarden en de manier waarop mensen daar op moeten reageren en hoe problemen opgelost c.q. voorkomen kunnen worden. Als je de wereld door de ogen van een paard bekijkt, worden veel dingen verklaarbaar ('think equus').
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: beter omgaan met uw paard - michael peace & lesley bayley,