Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Complete raadgever paarden

De auteurs hebben een compacte paardengids geschreven, die behoorlijk veel informatie vermeldt, maar weinig nieuws heeft te bieden.

Het boek begint met een hoofdstuk over geschiedenis en ontwikkeling en vervolgens komen diverse rassen, huisvesting, voeding, verzorging, tuigage, omgang, gezondheid en noodgevallen aan de beurt.

Het geheel is voorzien van veel kleurenfoto's met ondersteunende tekst, die bovendien goed aansluiten op de behandelde hoofdstukken. Jammer genoeg is de vertaler niet te rade gegaan bij paardenkenners waardoor het juiste jargon af en toe achterwege blijft.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

De auteurs hebben een compacte paardengids geschreven, die behoorlijk veel informatie vermeldt, maar weinig nieuws heeft te bieden. Het boek begint met een hoofdstuk over geschiedenis en ontwikkeling en vervolgens komen diverse rassen, huisvesting, voeding, verzorging, tuigage, omgang, gezondheid en noodgevallen aan de beurt. Het geheel is voorzien van veel kleurenfoto's met ondersteunende tekst, die bovendien goed aansluiten op de behandelde hoofdstukken. Jammer genoeg is de vertaler niet te rade gegaan bij paardenkenners waardoor het juiste jargon af en toe achterwege blijft.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: complete raadgever paarden - faurie, b. & swift, p.,