Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Das Gymnasium des Pferdes

Het leidt geen twijfel dat dressuur de populairste discipline in de paardensport is. Iedereen die zich serieus in de grondslagen van dressuur wil verdiepen, komt vanzelf uit op dit klassieke standaardwerk.

Deze uitgave behoord tot de top van de paardenboeken en is verrijkt met illustraties die door hun nauwkeurige weergave de waarde van het paardenboek aanzienlijk verhogen.

'Wie de dressuursport goed wil beoefenen, moet Steinbrechts Das Gymnasium des Pferdes niet lezen, maar grondig bestuderen'.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
2 bezoekers online

Het leidt geen twijfel dat dressuur de populairste discipline in de paardensport is. Iedereen die zich serieus in de grondslagen van dressuur wil verdiepen, komt vanzelf uit op dit klassieke standaardwerk. Deze uitgave behoord tot de top van de paardenboeken en is verrijkt met illustraties die door hun nauwkeurige weergave de waarde van het paardenboek aanzienlijk verhogen.'Wie de dressuursport goed wil beoefenen, moet Steinbrechts Das Gymnasium des Pferdes niet lezen, maar grondig bestuderen'.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: das gymnasium des pferdes - gustav steinbrecht,