Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

De waarheid over paarden

Mens en paard doen al 6000 jaar samen. Paarden hebben voor ons gevochten en gewerkt, en zijn voor ons gestorven. Zonder paarden zou onze huidige maatschappij er anders uitgezien hebben. Maar de manier waarop we met ze omgaan, hangt nauw samen met hoe ze in het verleden zijn gebruikt en stemt niet altijd overeen met hun wezen.

Zelfs vandaag de dag, met alles wat de wetenschap te bieden heeft, interpreteren we alles wat met paarden te maken heeft nog op de traditionele manier en we beschouwen ze als mensen. Dit boek over paarden is voor iedereen die altijd meer van zijn paard heeft willen begrijpen, of zich afgevraagd heeft waarom een paard zich op zijn specifieke manier gedraagt.

Iedereen die betrokken is bij de presentatie of de fokkerij van paarden, zoals wedstrijdruiters, trainers, fokkers en in paarden gespecialiseerde dierenartsen, kan er zijn voordeel mee doen.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Mens en paard doen al 6000 jaar samen. Paarden hebben voor ons gevochten en gewerkt, en zijn voor ons gestorven. Zonder paarden zou onze huidige maatschappij er anders uitgezien hebben. Maar de manier waarop we met ze omgaan, hangt nauw samen met hoe ze in het verleden zijn gebruikt en stemt niet altijd overeen met hun wezen. Zelfs vandaag de dag, met alles wat de wetenschap te bieden heeft, interpreteren we alles wat met paarden te maken heeft nog op de traditionele manier en we beschouwen ze als mensen. Dit boek over paarden is voor iedereen die altijd meer van zijn paard heeft willen begrijpen, of zich afgevraagd heeft waarom een paard zich op zijn specifieke manier gedraagt. Iedereen die betrokken is bij de presentatie of de fokkerij van paarden, zoals wedstrijdruiters, trainers, fokkers en in paarden gespecialiseerde dierenartsen, kan er zijn voordeel mee doen.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: de waarheid over paarden - alistair maclean,