Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Denken als een paard

In dit boek legt Cherry Hill op een begrijpelijke en praktische manier uit wat het inhoudt om een paard te zijn. Daardoor krijg je meer inzicht in zijn taal en behoeften zodat je niet alleen beter begrijpt wat hij jou wil vertellen, maar ook beter weet hoe je hem iets duidelijk kunt maken!

De auteur heeft meer dan 25 boeken over paarden op haar naam staan en is naast schrijfster ook trainster en jurylid. In dit paardenboek probeert zij de lezer te leren denken en reageren als een paard zodat de mens in staat zal zijn om beter te kunnen communiceren met het dier. Als je weet waarom een dier op een bepaalde manier reageert kun je daar als mens op anticiperen om zo samen een prettige relatie te hebben.

Het boek over paarden is systematisch opgebouwd en begint met een hoofdstuk over de behoeften van een paard en hoe je jezelf in hem kunt verplaatsen. Vervolgens volgt er een hoofdstuk over de zintuigen, de fysiek, het wezen, routine, gedrag ontwikkeling, communicatie, het leren en training.

De tekst is helder en prettig leesbaar voor een groot publiek, zonder zweverig te worden. Uit het hele boek spreekt een oprechte liefde voor het dier.

 


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

In dit boek legt Cherry Hill op een begrijpelijke en praktische manier uit wat het inhoudt om een paard te zijn. Daardoor krijg je meer inzicht in zijn taal en behoeften zodat je niet alleen beter begrijpt wat hij jou wil vertellen, maar ook beter weet hoe je hem iets duidelijk kunt maken!De auteur heeft meer dan 25 boeken over paarden op haar naam staan en is naast schrijfster ook trainster en jurylid. In dit paardenboek probeert zij de lezer te leren denken en reageren als een paard zodat de mens in staat zal zijn om beter te kunnen communiceren met het dier. Als je weet waarom een dier op een bepaalde manier reageert kun je daar als mens op anticiperen om zo samen een prettige relatie te hebben. Het boek over paarden is systematisch opgebouwd en begint met een hoofdstuk over de behoeften van een paard en hoe je jezelf in hem kunt verplaatsen. Vervolgens volgt er een hoofdstuk over de zintuigen, de fysiek, het wezen, routine, gedrag ontwikkeling, communicatie, het leren en training. De tekst is helder en prettig leesbaar voor een groot publiek, zonder zweverig te worden. Uit het hele boek spreekt een oprechte liefde voor het dier. 
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: denken als een paard - hill, c.,