Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Dressuur training op maat

'Je zult er misschien van opkijken dat alle paarden die in dit paardenboek voorkomen, paarden met problemen zijn. Geen van hen is perfect - want in het echte dressuurleven bestaat het perfecte paard niet.Het doel van mijn boek over paarden is niet om ideale trainingsschema's te beschrijven, maar om te kijken wat we - naar ons beste vermogen - kunnen doen met de dressuurpaarden die we hebben', schrijft Carl Hester in de inleiding van dit boek.

En dat is precies waar dit boek over gaat. Carl Hester legt uit hoe je paarden van alle leeftijden en niveaus kunt trainen op basis van hun eigen mogelijkheden zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Dit doet hij aan de hand van een aantal van zijn eigen top dressuurpaarden ; die geen van allen perfect zijn. Hij begint bij de training van jonge paarden en eindigt bij zijn Grand Prix-paard Escapado. In een prettig leesbare stijl vertelt hij wat de sterke en zwakke punten zijn van een dressuurpaard , welke oefeningen je doet op dat niveau, welke problemen je kunt tegenkomen en hoe je ze oplost.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
2 bezoekers online

'Je zult er misschien van opkijken dat alle paarden die in dit paardenboek voorkomen, paarden met problemen zijn. Geen van hen is perfect - want in het echte dressuurleven bestaat het perfecte paard niet.Het doel van mijn boek over paarden is niet om ideale trainingsschema's te beschrijven, maar om te kijken wat we - naar ons beste vermogen - kunnen doen met de dressuurpaarden die we hebben', schrijft Carl Hester in de inleiding van dit boek. En dat is precies waar dit boek over gaat. Carl Hester legt uit hoe je paarden van alle leeftijden en niveaus kunt trainen op basis van hun eigen mogelijkheden zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit doet hij aan de hand van een aantal van zijn eigen top dressuurpaarden ; die geen van allen perfect zijn. Hij begint bij de training van jonge paarden en eindigt bij zijn Grand Prix-paard Escapado. In een prettig leesbare stijl vertelt hij wat de sterke en zwakke punten zijn van een dressuurpaard , welke oefeningen je doet op dat niveau, welke problemen je kunt tegenkomen en hoe je ze oplost.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: dressuur training op maat - c. hester & p. ellison,