Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Dressuur

De auteur die zijn sporen in de dressuurwereld ruimschoots heeft verdiend, geeft zijn kennis en ervaring door in deze mooi verzorgde en zeer praktische uitgave. Om te beginnen is het voor paarden(sport) liefhebbers al heel aardig om eens door te bladeren en de vele fraaie kleurenfoto's te bekijken.

Dit boek over dressuurpaarden dat alle aspecten van de dressuur behandelt, is overzichtelijk ingedeeld; na een inleiding wordt kort stilgestaan bij de ontwikkeling van de dressuur tot een internationale sport om dan - na aandacht voor keuze van dressuurpartner en -paard, de grondslagen van wat men wil bereiken en het effect van de ruiter - uitgebreid in te gaan op de technieken en mogelijke problemen in de verschillende gangen bij de uit te voeren figuren en passen.

Steeds benadrukt de auteur in een gekleurd kader wat de speciale aandachtspunten zijn bij een bepaald figuur, gang of pas en worden veelvoorkomende fouten met oorzaken en oplossingen besproken. Heel handig is dat een specifiek probleem via het register rechtsstreeks gevonden kan worden. Zowel bijzonder bruikbaar voor de beginner, al zou het alleen maar zijn om de wedstrijden beter te kunnen volgen, als voor de ver gevorderde ruiter.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
2 bezoekers online

De auteur die zijn sporen in de dressuurwereld ruimschoots heeft verdiend, geeft zijn kennis en ervaring door in deze mooi verzorgde en zeer praktische uitgave. Om te beginnen is het voor paarden(sport) liefhebbers al heel aardig om eens door te bladeren en de vele fraaie kleurenfoto's te bekijken. Dit boek over dressuurpaarden dat alle aspecten van de dressuur behandelt, is overzichtelijk ingedeeld; na een inleiding wordt kort stilgestaan bij de ontwikkeling van de dressuur tot een internationale sport om dan - na aandacht voor keuze van dressuurpartner en -paard, de grondslagen van wat men wil bereiken en het effect van de ruiter - uitgebreid in te gaan op de technieken en mogelijke problemen in de verschillende gangen bij de uit te voeren figuren en passen. Steeds benadrukt de auteur in een gekleurd kader wat de speciale aandachtspunten zijn bij een bepaald figuur, gang of pas en worden veelvoorkomende fouten met oorzaken en oplossingen besproken. Heel handig is dat een specifiek probleem via het register rechtsstreeks gevonden kan worden. Zowel bijzonder bruikbaar voor de beginner, al zou het alleen maar zijn om de wedstrijden beter te kunnen volgen, als voor de ver gevorderde ruiter.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: dressuur - richard davison,