Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Eerste hulpgids voor paard en ruiter

* Onmisbaar voor iedereen die paard rijdt of een paard bezit.
* Duidelijke, beknopte aanwijzingen laten de lezer precies zien wat hij in een noodsituatie moet doen.
* Behandelt ongelukken en noodsituaties in het veld, de stal en het zadel.
* Waardevol advies voor veiligheid op de weg.

In vier overzichtelijk hoofdstukken komen veel voorkomende noodsituaties in de paardensport voorbij. Veterinaire hulp gaat in op de verzorging en eerste hulp van het paard bij ongelukken, kreupelheid of ziekte.

De zeer duidelijke (soms confronterende en bloederige) kleurenfoto's en tekeningen maken directe noodhulp snel mogelijk, wat voor iedere paardeneigenaar belangrijk is. De modernste veterinaire behandelingsmethoden en operaties worden toegelicht, zodat er meer begrip voor de dierenarts ontstaat. Ook verzekeringskwesties en euthanasie worden besproken.

Het derde hoofdstuk gaat over EHBO voor mensen, zij het summier (reanimatie en beademing niet compleet). Paarden staan absoluut centraal in dit boek. De lay-out van het boek is goed; de opvallend gekleurde en ingekaderde schema's, stappenplannen en lijstjes geven directe aanwijzingen.

Het vierde hoofdstuk over veiligheid en het voorkomen van ongelukken in de sport zou eigenlijk helemaal voorin dit boek moeten staan. Een moderne gids voor de hippische sport waarin de veiligheid van ruiter en paard centraal staan.

Bijgewerkt naar de laatste internationale veiligheidsstandaarden.

Een voor alle ruiters en paardeneigenaren waardevol boek, met register en adressenlijst.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

* Onmisbaar voor iedereen die paard rijdt of een paard bezit.* Duidelijke, beknopte aanwijzingen laten de lezer precies zien wat hij in een noodsituatie moet doen.* Behandelt ongelukken en noodsituaties in het veld, de stal en het zadel.* Waardevol advies voor veiligheid op de weg.In vier overzichtelijk hoofdstukken komen veel voorkomende noodsituaties in de paardensport voorbij. Veterinaire hulp gaat in op de verzorging en eerste hulp van het paard bij ongelukken, kreupelheid of ziekte. De zeer duidelijke (soms confronterende en bloederige) kleurenfoto's en tekeningen maken directe noodhulp snel mogelijk, wat voor iedere paardeneigenaar belangrijk is. De modernste veterinaire behandelingsmethoden en operaties worden toegelicht, zodat er meer begrip voor de dierenarts ontstaat. Ook verzekeringskwesties en euthanasie worden besproken. Het derde hoofdstuk gaat over EHBO voor mensen, zij het summier (reanimatie en beademing niet compleet). Paarden staan absoluut centraal in dit boek. De lay-out van het boek is goed; de opvallend gekleurde en ingekaderde schema's, stappenplannen en lijstjes geven directe aanwijzingen. Het vierde hoofdstuk over veiligheid en het voorkomen van ongelukken in de sport zou eigenlijk helemaal voorin dit boek moeten staan. Een moderne gids voor de hippische sport waarin de veiligheid van ruiter en paard centraal staan. Bijgewerkt naar de laatste internationale veiligheidsstandaarden. Een voor alle ruiters en paardeneigenaren waardevol boek, met register en adressenlijst.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: eerste hulpgids voor paard en ruiter - k. coumbe & k. bush,