Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Het gedrag van uw paard

Mensen worden al eeuwenlange gefascineerd door de schoonheid, het karakter en de uitstraling van paarden.

Steeds meer paardenliefhebbers proberen het gedrag van het paard begrijpen en er op een goede manier mee om te gaan, rekeningen houdend met zijn natuurlijke behoeften. Dit paardenboek kan daarbij helpen. Het gedrag van uw paard geeft informatie over de ontwikkeling, het gedrag, de instincten en de zintuigen van paarden. Centraal daarbij staat de relatie paard mens.

Het boek bevat interessante wetenswaardigheden over paarden en een groot aantal persoonlijke ervaringen van de auteur. Gerhart Gerwecht kan daarvoor putten uit een rijke ervaring; hij is een ervaren dierenarts die zich gespecialiseerd heeft in paarden en pony´s. Tevens is hij een enthousiast paardenliefhebber en een groot pleitbezorger voor het welzijn van het paard in zijn leven met de mens.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Mensen worden al eeuwenlange gefascineerd door de schoonheid, het karakter en de uitstraling van paarden. Steeds meer paardenliefhebbers proberen het gedrag van het paard begrijpen en er op een goede manier mee om te gaan, rekeningen houdend met zijn natuurlijke behoeften. Dit paardenboek kan daarbij helpen. Het gedrag van uw paard geeft informatie over de ontwikkeling, het gedrag, de instincten en de zintuigen van paarden. Centraal daarbij staat de relatie paard mens. Het boek bevat interessante wetenswaardigheden over paarden en een groot aantal persoonlijke ervaringen van de auteur. Gerhart Gerwecht kan daarvoor putten uit een rijke ervaring; hij is een ervaren dierenarts die zich gespecialiseerd heeft in paarden en pony´s. Tevens is hij een enthousiast paardenliefhebber en een groot pleitbezorger voor het welzijn van het paard in zijn leven met de mens.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: het gedrag van uw paard - gerhart gerweck,