Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Het paard als partner

Met de term 'Natural Horsemanship' wordt een groeiend aantal filosofieën en benaderingswijzen aangeduid die leiden tot een hechte hand tussen mens en paard. Het paard wordt niet gezien als object dat moet gehoorzamen, maar als een partner. Mens en paard werken samen en komen op die manier tot grotere prestaties.

Het paard als partner geeft een duidelijk overzicht van de methodes van de zes bekendste trainers, onder wie Monty Roberts, Pat Parelli en Emiel Voest.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Met de term 'Natural Horsemanship' wordt een groeiend aantal filosofieën en benaderingswijzen aangeduid die leiden tot een hechte hand tussen mens en paard. Het paard wordt niet gezien als object dat moet gehoorzamen, maar als een partner. Mens en paard werken samen en komen op die manier tot grotere prestaties. Het paard als partner geeft een duidelijk overzicht van de methodes van de zes bekendste trainers, onder wie Monty Roberts, Pat Parelli en Emiel Voest.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: het paard als partner - het paard als partner,