Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Het paard in partjes

Het scoreformulier van het koninklijk warmbloed paardenstamboek Nederland is de leidraad voor de beoordeling van de verschillende onderdelen van het paard. Aan de hand van foto's van Jacob Melissen wordt door de auteur het formulier puntsgewijs besproken. Hij liet zich daarbij leiden door de logica van de natuurkunde en door de wetmatigheid van het gebruik in de sport.

Dit paardenboek gaat dan ook niet over de schoonheid van het paard, maar over zijn functionaliteit. De vele praktijk voorbeelden maken duidelijk hoe de beoordeling van het paard in zijn werk gaat.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Het scoreformulier van het koninklijk warmbloed paardenstamboek Nederland is de leidraad voor de beoordeling van de verschillende onderdelen van het paard. Aan de hand van foto's van Jacob Melissen wordt door de auteur het formulier puntsgewijs besproken. Hij liet zich daarbij leiden door de logica van de natuurkunde en door de wetmatigheid van het gebruik in de sport. Dit paardenboek gaat dan ook niet over de schoonheid van het paard, maar over zijn functionaliteit. De vele praktijk voorbeelden maken duidelijk hoe de beoordeling van het paard in zijn werk gaat.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: het paard in partjes - gert van der veen,