Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Het paarden handboek

Een encyclopedie over paarden en een begrijpelijke handleiding voor de verzorging van paard en pony.

De auteur, een bekend schrijfster en uitgeefster van paardenboeken in Engeland, heeft geprobeerd om heel veel informatie in een boek te stoppen en dat is behoorlijk gelukt. Het boek bestaat uit twee delen.

Het eerste deel behandelt per pagina een ras. Raskenmerken worden in een apart kadertje genoemd, evenals de 'interessante feiten' op iedere pagina.

Het tweede deel behandelt de verzorging van een paard in de breedste zin des woords.

Het geheel is voorzien van ruim 800 kleurenfoto's.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
2 bezoekers online

Een encyclopedie over paarden en een begrijpelijke handleiding voor de verzorging van paard en pony.De auteur, een bekend schrijfster en uitgeefster van paardenboeken in Engeland, heeft geprobeerd om heel veel informatie in een boek te stoppen en dat is behoorlijk gelukt. Het boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel behandelt per pagina een ras. Raskenmerken worden in een apart kadertje genoemd, evenals de 'interessante feiten' op iedere pagina. Het tweede deel behandelt de verzorging van een paard in de breedste zin des woords. Het geheel is voorzien van ruim 800 kleurenfoto's.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: het paarden handboek - judith draper,