Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Het paniekvrije paard

Rick Pelicano (VS) leidt bereden politiepaarden en hun berijders op. Hij leert ze grote menigten, lawaai en chaos te weerstaan. Zijn trainingsmethode (die hij zelf 'Bomproof' noemt) is ook geschikt voor gewone paarden en laat deze wennen aan knallende uitlaten, razende motoren en vrachtwagens, plastic zakken en wapperende vlaggen, kortom hij maakt ze paniekbestendig.

Verder worden basistechnieken behandeld zoals het lopen over ongebruikelijke oppervlakken, het zelfstandig de trailer ingaan, het omgaan met ongebruikelijke geuren en een zeer informatief hoofdstuk met instructie en adviezen over het rijden in formaties.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
2 bezoekers online

Rick Pelicano (VS) leidt bereden politiepaarden en hun berijders op. Hij leert ze grote menigten, lawaai en chaos te weerstaan. Zijn trainingsmethode (die hij zelf 'Bomproof' noemt) is ook geschikt voor gewone paarden en laat deze wennen aan knallende uitlaten, razende motoren en vrachtwagens, plastic zakken en wapperende vlaggen, kortom hij maakt ze paniekbestendig. Verder worden basistechnieken behandeld zoals het lopen over ongebruikelijke oppervlakken, het zelfstandig de trailer ingaan, het omgaan met ongebruikelijke geuren en een zeer informatief hoofdstuk met instructie en adviezen over het rijden in formaties.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: het paniekvrije paard - rick pelicano & lauren tjaden,