Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Het perfecte paard

De auteur met al meer boeken over paarden op zijn naam is trainer en gedragsdeskundige; hij traint o.a. politiepaarden.

In dit boek geeft hij stap voor stap adviezen om problemen met paarden op te lossen en te voorkomen. Na een inleiding waarin hij aan de hand van simpele voorbeelden een en ander vertelt over de lichaamstaal en communicatiemogelijkheden van een paard, wordt de lezer geleerd waarop te letten, zowel op psychisch als fysiek gebied.

Daarna maakt de lezer kennis met diverse typen paarden, die ieder hun eigen benadering vragen, bv. het angstige type, het arbeiderstype, de brutale puber enz.

Aan de hand van vele voorbeelden worden mens en paard door allerlei moeilijkheden geleid met als eindresultaat een paard dat onder alle omstandigheden kalm blijft en lol in het werk heeft.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

De auteur met al meer boeken over paarden op zijn naam is trainer en gedragsdeskundige; hij traint o.a. politiepaarden. In dit boek geeft hij stap voor stap adviezen om problemen met paarden op te lossen en te voorkomen. Na een inleiding waarin hij aan de hand van simpele voorbeelden een en ander vertelt over de lichaamstaal en communicatiemogelijkheden van een paard, wordt de lezer geleerd waarop te letten, zowel op psychisch als fysiek gebied. Daarna maakt de lezer kennis met diverse typen paarden, die ieder hun eigen benadering vragen, bv. het angstige type, het arbeiderstype, de brutale puber enz. Aan de hand van vele voorbeelden worden mens en paard door allerlei moeilijkheden geleid met als eindresultaat een paard dat onder alle omstandigheden kalm blijft en lol in het werk heeft.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: het perfecte paard - michael peace & lesley bayley,