Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Ik verzorg mijn paard

Paarden hebben een goede verzorging en veel aandacht nodig. Leer het paard beter kennen en weet wat hij nodig heeft. Vergeet ook de nodige knuffels niet.

Dit paardenboek leert de jonge lezer in twee hoofdstukken met eigen kleurmarkering van alles over het houden van paarden. Na de inhoudsopgave komen in het eerste hoofdstuk de aanschaf, de verzorging, het voedsel en het behandelen van ziektes aan de orde. Het tweede hoofdstuk bespreekt het dekken, de zwangerschap, de geboorte van het veulen en het trainen van een jong dier.

De onderwerpen komen in korte stukken tekst aan bod en worden veelal aan de hand van vraag en antwoord uitgelegd. De tekst staat overzichtelijk in twee kolommen per pagina. Kleurenfoto's en grappige kleurentekeningetjes begeleiden de tekst. Gekleurde kaders met leuke anekdotes, weetjes en feiten zijn toegevoegd.

De informatie is nuttig en zeer praktisch van aard. Het boek maakt jonge enthousiaste paardenliefhebbers bewust van het vele werk dat een paard met zich mee brengt.

Ook geeft het een goed beeld van de financiele kant.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
2 bezoekers online

Paarden hebben een goede verzorging en veel aandacht nodig. Leer het paard beter kennen en weet wat hij nodig heeft. Vergeet ook de nodige knuffels niet.Dit paardenboek leert de jonge lezer in twee hoofdstukken met eigen kleurmarkering van alles over het houden van paarden. Na de inhoudsopgave komen in het eerste hoofdstuk de aanschaf, de verzorging, het voedsel en het behandelen van ziektes aan de orde. Het tweede hoofdstuk bespreekt het dekken, de zwangerschap, de geboorte van het veulen en het trainen van een jong dier. De onderwerpen komen in korte stukken tekst aan bod en worden veelal aan de hand van vraag en antwoord uitgelegd. De tekst staat overzichtelijk in twee kolommen per pagina. Kleurenfoto's en grappige kleurentekeningetjes begeleiden de tekst. Gekleurde kaders met leuke anekdotes, weetjes en feiten zijn toegevoegd. De informatie is nuttig en zeer praktisch van aard. Het boek maakt jonge enthousiaste paardenliefhebbers bewust van het vele werk dat een paard met zich mee brengt. Ook geeft het een goed beeld van de financiele kant.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: ik verzorg mijn paard - ik verzorg mijn paard,