Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Je paard in topconditie

Paarden zijn gevoelig voor blessures en ziekten en zijn van ons afhankelijk als het gaat om het bijtijds signaleren van potentiele problemen. Als u als verzorger de kennis en het vermogen hebt mogelijke beperkingen en grenzen te onderkennen, kunt u blessures in belangrijke mate voorkomen en uw eigen rijprestaties en die van uw paard op peil houden en verbeteren.

De auteur is dierenfysiotherapeut en eigenaresse van een diergeneeskundig centrum. Zij was tijdens de Olympische Spelen in Atlanta teamfysiotherapeut. Zij heeft een enorme ervaring opgebouwd in haar vak en geeft deze kennis door middel van dit boek door aan paardenmensen die het beste met hun dier voor hebben. Voorin het paardenboek waarschuwt zij er wel voor om niet zelf te gaan 'dokteren' en vooral in overleg met dierenarts, hoefsmid en fysiotherapeut te blijven om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Het boek over paarden is systematisch van opbouw en begint met observatie, het herkennen en voorkomen van problemen, en gaat dan over tot massage, bewegingstherapie en specifieke programma's.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Paarden zijn gevoelig voor blessures en ziekten en zijn van ons afhankelijk als het gaat om het bijtijds signaleren van potentiele problemen. Als u als verzorger de kennis en het vermogen hebt mogelijke beperkingen en grenzen te onderkennen, kunt u blessures in belangrijke mate voorkomen en uw eigen rijprestaties en die van uw paard op peil houden en verbeteren.De auteur is dierenfysiotherapeut en eigenaresse van een diergeneeskundig centrum. Zij was tijdens de Olympische Spelen in Atlanta teamfysiotherapeut. Zij heeft een enorme ervaring opgebouwd in haar vak en geeft deze kennis door middel van dit boek door aan paardenmensen die het beste met hun dier voor hebben. Voorin het paardenboek waarschuwt zij er wel voor om niet zelf te gaan 'dokteren' en vooral in overleg met dierenarts, hoefsmid en fysiotherapeut te blijven om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Het boek over paarden is systematisch van opbouw en begint met observatie, het herkennen en voorkomen van problemen, en gaat dan over tot massage, bewegingstherapie en specifieke programma's.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: je paard in topconditie - amanda sutton,