Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Paarden en hun verzorging

De schrijfster van dit boek was een vooraanstaand dressuur amazone; ze is nog steeds internationaal erkend als een paardenkenner bij uitstek.
In dit praktijk handboek bewijst de auteur bovendien, dat ze als illustratrice haar sporen heeft verdiend.


Paarden en hun verzorging is een compleet boek en in heldere taal geschreven. Vaktermen uit de paardenwereld zijn begrijpelijk gemaakt.
Omgang met paarden, voedingsmiddelen, hoefkunde, hoefbeslag, toiletteren van manen en staart, maar ook paardenrassen, inhoud medicijnkast en de concourskist worden in aparte hoofdstukken behandeld.


Deze uitgave is een vernieuwde, uitgebreide herdruk met veel nieuwe foto's en illustraties.
Paarden en hun verzorging is een gezaghebbend boek binnen de paardenwereld en derhalve een onmisbaar document voor het grote aantal paardenliefhebbers, professionals of amateurs.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
2 bezoekers online

De schrijfster van dit boek was een vooraanstaand dressuur amazone; ze is nog steeds internationaal erkend als een paardenkenner bij uitstek. In dit praktijk handboek bewijst de auteur bovendien, dat ze als illustratrice haar sporen heeft verdiend.Paarden en hun verzorging is een compleet boek en in heldere taal geschreven. Vaktermen uit de paardenwereld zijn begrijpelijk gemaakt.Omgang met paarden, voedingsmiddelen, hoefkunde, hoefbeslag, toiletteren van manen en staart, maar ook paardenrassen, inhoud medicijnkast en de concourskist worden in aparte hoofdstukken behandeld.Deze uitgave is een vernieuwde, uitgebreide herdruk met veel nieuwe foto's en illustraties.Paarden en hun verzorging is een gezaghebbend boek binnen de paardenwereld en derhalve een onmisbaar document voor het grote aantal paardenliefhebbers, professionals of amateurs.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: paarden en hun verzorging - inge schram-van kalmthout,