Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Paarden en pony's

De honderd bekendste paarden- en ponyrassen van de gehele wereld in een handzaam formaat! Alle belangrijke wetenswaardigheden over oorsrpong, lichaamsbouw, 'gangen' en raskenmerken.

Besproken worden 95 paarden- en ponyrassen, verdeeld over 5 groepen: koudbloeden, warmbloeden, westernpaarden, pony's en gangenpaarden. Iedere rubriek heeft een eigen kleurenbalk boven aan de pagina.

Na een korte inleiding worden in alfabetische volgorde de rassen besproken aan de hand van een kleurenfoto met een beschrijving van de belangrijkste kenmerken en enige wetenswaardigheden. De rassen lijken wat willekeurig gekozen.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

De honderd bekendste paarden- en ponyrassen van de gehele wereld in een handzaam formaat! Alle belangrijke wetenswaardigheden over oorsrpong, lichaamsbouw, 'gangen' en raskenmerken.Besproken worden 95 paarden- en ponyrassen, verdeeld over 5 groepen: koudbloeden, warmbloeden, westernpaarden, pony's en gangenpaarden. Iedere rubriek heeft een eigen kleurenbalk boven aan de pagina. Na een korte inleiding worden in alfabetische volgorde de rassen besproken aan de hand van een kleurenfoto met een beschrijving van de belangrijkste kenmerken en enige wetenswaardigheden. De rassen lijken wat willekeurig gekozen.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: paarden en pony's - christiane gohl,