Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Paarden spreken

Margrit Coates is een Britse 'healer' van huisdieren. Volgens haar kunnen paarden je leven transformeren en kan er in de communicatie met paarden veel verbeterd worden. Dit zal paarden ten goede komen; er zijn nu veel verwaarloosde, niet begrepen dieren met problemen. Deze openbaren zich zowel tijdens het rijden als in de omgang.

In dit boek legt Margrit uit hoe de communicatie met paarden verloopt, hoe je door de omgang en openstelling voor de energie van dieren zelf kunt veranderen en daarvan kunt leren.

De schrijfstijl is esoterisch en bloemrijk en daarnaast rijkelijk voorzien van praktijkvoorbeelden uit workshops. Soms al te letterlijke vertaling. Begrippen als meditatie, reincarnatie, chakra's, kinesiologie vormen de rode draad in dit spirituele boek. Als paardenboek zeker bijzonder, maar niet geschikt voor de meer praktische, nuchter ingestelde paardenhouder.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Margrit Coates is een Britse 'healer' van huisdieren. Volgens haar kunnen paarden je leven transformeren en kan er in de communicatie met paarden veel verbeterd worden. Dit zal paarden ten goede komen; er zijn nu veel verwaarloosde, niet begrepen dieren met problemen. Deze openbaren zich zowel tijdens het rijden als in de omgang. In dit boek legt Margrit uit hoe de communicatie met paarden verloopt, hoe je door de omgang en openstelling voor de energie van dieren zelf kunt veranderen en daarvan kunt leren. De schrijfstijl is esoterisch en bloemrijk en daarnaast rijkelijk voorzien van praktijkvoorbeelden uit workshops. Soms al te letterlijke vertaling. Begrippen als meditatie, reincarnatie, chakra's, kinesiologie vormen de rode draad in dit spirituele boek. Als paardenboek zeker bijzonder, maar niet geschikt voor de meer praktische, nuchter ingestelde paardenhouder.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: paarden spreken - margrit coates,