Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Paarden trainen aan de hand

Het trainen van paarden aan de hand en het daarmee nauw verwante Natural Horsemanship heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Steeds meer mensen ontdekken deze manier van trainen als een goede voorbereiding op het rijden, het corrigeren van problemen of om een betere band met hun paard te krijgen.

In dit praktische boek over paarden met vele uitstekende, duidelijke foto´s krijgt de lezer niet alleen een hoop, informatie waar hij meteen mee aan de slag kan, maar ook inspirerende tips en een beschrijving van de methodes van bekende trainers als Monty Roberts, Pat Parelli en Linda Tellington-Jones.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Het trainen van paarden aan de hand en het daarmee nauw verwante Natural Horsemanship heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Steeds meer mensen ontdekken deze manier van trainen als een goede voorbereiding op het rijden, het corrigeren van problemen of om een betere band met hun paard te krijgen. In dit praktische boek over paarden met vele uitstekende, duidelijke foto´s krijgt de lezer niet alleen een hoop, informatie waar hij meteen mee aan de slag kan, maar ook inspirerende tips en een beschrijving van de methodes van bekende trainers als Monty Roberts, Pat Parelli en Linda Tellington-Jones.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: paarden trainen aan de hand - lesley bayley,