Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Paarden voor dummies

Een handboek voor iedere paardengek!

Deze leidraad geeft je alle informatie die je nodig hebt om een goed onderlegde paardenverzorger en een geoefend ruiter te worden. De adviezen lopen van het kopen, huisvesten, voeren, en verzorgen van paarden, tot en met het trainen, berijden en wedstrijd rijden.

Het boek helpt je bij de keuze voor het juiste paard en de beste accessoires: leidsels, bitten, zadels en tuig. Het bespreekt alles wat er komt kijken bij het bezit van een paard: huisvesten, roskammen, voeding, beweging. Het boek bevat een full-color katern met verschillende paardenrassen en een checklist om de vorderingen van het paardrijden bij te houden.

Met een voorwoord van Anky van Grunsven!


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Een handboek voor iedere paardengek! Deze leidraad geeft je alle informatie die je nodig hebt om een goed onderlegde paardenverzorger en een geoefend ruiter te worden. De adviezen lopen van het kopen, huisvesten, voeren, en verzorgen van paarden, tot en met het trainen, berijden en wedstrijd rijden. Het boek helpt je bij de keuze voor het juiste paard en de beste accessoires: leidsels, bitten, zadels en tuig. Het bespreekt alles wat er komt kijken bij het bezit van een paard: huisvesten, roskammen, voeding, beweging. Het boek bevat een full-color katern met verschillende paardenrassen en een checklist om de vorderingen van het paardrijden bij te houden. Met een voorwoord van Anky van Grunsven!
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: paarden voor dummies - audrey pavia,