Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Paarden

De schitterende foto's in dit boek illustreren de drieduizend jaar van de paardenwereld op aarde. Het is een welverdiend eerbetoon aan onze metgezel, die voor ons heeft gewerkt en gestreden en ons geduldig heeft gedragen.

Dit fotoboek is samengesteld uit het werk van 6 gerenommeerde paarden/natuurfotografen.

Na een inleiding is het verdeeld in hoofdstukken waarin iedere fotograaf zijn of haar visie geeft op het onderwerp; het veulen, snuiven en hinniken, paarden en kinderen, paarden in uniform enz. Na de tekst volgen schitterende kleurenfoto's over het genoemde onderwerp, maar liefst 724 pagina's lang.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
2 bezoekers online

De schitterende foto's in dit boek illustreren de drieduizend jaar van de paardenwereld op aarde. Het is een welverdiend eerbetoon aan onze metgezel, die voor ons heeft gewerkt en gestreden en ons geduldig heeft gedragen.Dit fotoboek is samengesteld uit het werk van 6 gerenommeerde paarden/natuurfotografen. Na een inleiding is het verdeeld in hoofdstukken waarin iedere fotograaf zijn of haar visie geeft op het onderwerp; het veulen, snuiven en hinniken, paarden en kinderen, paarden in uniform enz. Na de tekst volgen schitterende kleurenfoto's over het genoemde onderwerp, maar liefst 724 pagina's lang.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: paarden - paarden,