Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Paarden: wijze lessen voor de mens

Monty Roberts, 's werelds bekende paardenfluisteraar en auteur van de bestseller Mijn trainingsmethoden in woord en beeld, heeft in dit boek een krachtige boodschap: mensen zijn in staat tot uitzonderlijke resultaten indien ze waardig, met respect en eerlijk behandeld worden.

Door middel van beschouwingen afgewisseld met levendige anekdotes vertelt Roberts wat hij heeft geleerd van de paarden waarmee hij heeft gewerkt. Deze lessen vormen een doeltreffende leidraad voor een communicatie met een totaal andere invalshoek tussen mensen thuis of op het werk. Zeer verhelderend en eenvoudig toe te passen in de praktijk.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Monty Roberts, 's werelds bekende paardenfluisteraar en auteur van de bestseller Mijn trainingsmethoden in woord en beeld, heeft in dit boek een krachtige boodschap: mensen zijn in staat tot uitzonderlijke resultaten indien ze waardig, met respect en eerlijk behandeld worden. Door middel van beschouwingen afgewisseld met levendige anekdotes vertelt Roberts wat hij heeft geleerd van de paarden waarmee hij heeft gewerkt. Deze lessen vormen een doeltreffende leidraad voor een communicatie met een totaal andere invalshoek tussen mensen thuis of op het werk. Zeer verhelderend en eenvoudig toe te passen in de praktijk.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: paarden: wijze lessen voor de mens - monty roberts,