Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Praktijkboek voor paard en ruiter

Dit boek over de basisafrichting van rij- en dressuurpaarden , ademt de praktijk. Het is de weerslag van de jarenlange ervaring van Christian Pläge als ruiter in alle klassieke disciplines en als internationaal gewaardeerd en gerespecteerd trainer.

Met als basis de klassieke rijkunst ontwikkelde de auteur nieuwe methoden en technieken die de vorming van het paard verder verfijnen. Elke ruiter die tegen deze achtergrond zijn paard africht en traint, weet dat met de factoren geduld en kennis van het paard in z`n totaliteit- zowel in training als in wedstrijd- succes schuilt in de finesses.

Dit boek is daarbij van onschatbare waarde.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
2 bezoekers online

Dit boek over de basisafrichting van rij- en dressuurpaarden , ademt de praktijk. Het is de weerslag van de jarenlange ervaring van Christian Pläge als ruiter in alle klassieke disciplines en als internationaal gewaardeerd en gerespecteerd trainer.Met als basis de klassieke rijkunst ontwikkelde de auteur nieuwe methoden en technieken die de vorming van het paard verder verfijnen. Elke ruiter die tegen deze achtergrond zijn paard africht en traint, weet dat met de factoren geduld en kennis van het paard in z`n totaliteit- zowel in training als in wedstrijd- succes schuilt in de finesses. Dit boek is daarbij van onschatbare waarde.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: praktijkboek voor paard en ruiter - c. plage,