Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Training van ruiter en paard

Loammert Haanstra is een zeer bekende paardentrainer en instructeur. Tienduizenden ruiters maken gebruik van zijn ervaring en inzicht. Zijn boek Longeren met Lammert Haanstra is een begrip. Samen met zijn vrouw Jet schreef hij Training van ruiter en paard.

In Training van ruiter en paard worden zowel de fysieke als de psychische kant van de training van ruiter en paard op een voor iedereen begrijpelijke manier beschreven aan de hand van Haanstra's ervaringen. Ook bekende topruiters uit diverse disciplines, vertellen vanuit hun specifieke achtergrond over hun ervaringen en visies.

Het boek is geïllustreerd met meer dan honderd duidelijke, instructieve foto's.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Loammert Haanstra is een zeer bekende paardentrainer en instructeur. Tienduizenden ruiters maken gebruik van zijn ervaring en inzicht. Zijn boek Longeren met Lammert Haanstra is een begrip. Samen met zijn vrouw Jet schreef hij Training van ruiter en paard.In Training van ruiter en paard worden zowel de fysieke als de psychische kant van de training van ruiter en paard op een voor iedereen begrijpelijke manier beschreven aan de hand van Haanstra's ervaringen. Ook bekende topruiters uit diverse disciplines, vertellen vanuit hun specifieke achtergrond over hun ervaringen en visies. Het boek is geïllustreerd met meer dan honderd duidelijke, instructieve foto's.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, paardenboek: training van ruiter en paard - lammert haanstra & j. haanstra,