Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Voedingshandboek paarden

Voedingshandboek paarden geeft eenvoudige adviezen over hoe u het best uw paard kunt voeren. U leert de voedingsbehoefte van uw paard te bepalen aan de hand van zijn leefomstandigheden, leeftijd, gezondheid en de arbeid die het paard moet verrichten.

Een paard heeft een gecompliceerd en zeer uitgebreid spijsverteringssysteem waar vreselijk veel mis mee kan gaan, vaak met fatale gevolgen. Goede voeding is dus letterlijk van levensbelang, mede afhankelijk van de omstandigheden waaronder een paard gehouden wordt en van de prestaties die wij van het dier vragen.

Goed voeren is moeilijk, (het oog van de meester maakt het paard vet), en daar kan deze gids een goed hulpmiddel bij zijn. Het boek is systematisch van opbouw en begint bij het spijsverteringssysteem; vervolgens wordt het voer zelf uitgebreid behandeld: het berekenen van de juiste hoeveelheid voer in verhouding tot de gevraagde prestaties en de gesteldheid en aard van het paard, ziekten die te maken hebben met verkeerd voeren enz.


Overzicht van alle boeken over paarden

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Voedingshandboek paarden geeft eenvoudige adviezen over hoe u het best uw paard kunt voeren. U leert de voedingsbehoefte van uw paard te bepalen aan de hand van zijn leefomstandigheden, leeftijd, gezondheid en de arbeid die het paard moet verrichten.Een paard heeft een gecompliceerd en zeer uitgebreid spijsverteringssysteem waar vreselijk veel mis mee kan gaan, vaak met fatale gevolgen. Goede voeding is dus letterlijk van levensbelang, mede afhankelijk van de omstandigheden waaronder een paard gehouden wordt en van de prestaties die wij van het dier vragen. Goed voeren is moeilijk, (het oog van de meester maakt het paard vet), en daar kan deze gids een goed hulpmiddel bij zijn. Het boek is systematisch van opbouw en begint bij het spijsverteringssysteem; vervolgens wordt het voer zelf uitgebreid behandeld: het berekenen van de juiste hoeveelheid voer in verhouding tot de gevraagde prestaties en de gesteldheid en aard van het paard, ziekten die te maken hebben met verkeerd voeren enz.
Tags: boeken over paarden, paardenboek, paardenboeken, paarden boeken, werkstuk paarden, paarden spreekbeurt, paarden informatie, boeken over paarden: voedingshandboek paarden - roma bishop,