Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Transport

Paarden wereldwijdKLM is de eerste vliegtuigmaatschappij die dieren vervoert per vliegtuig en dat is al weer bijna 80 jaar geleden. KLM is uitgegroeid tot een van de beste en grootste dierenvervoerders ter wereld. Honden, katten, paarden of tropische vissen en zelfs leeuwen en neushoorns zijn in goede handen waarbij optimale verzorging wordt toegepast bij alle dieren die met KLM Cargo.

KLM CARGO DIERENHOTEL

Export paardenHet KLM Cargo Dierenhotel op Amsterdam Airport Schiphol is ‘s werelds grootste en meest moderne dierenhotel speciaal ontworpen voor het tijdelijk opvangen en verzorgen van paarden en andere dieren die met KLM worden vervoerd.

Het dierenhotel is tevens de enige in de wereld wat door een luchtvaartmaatschappij wordt gerund. Alle paarden krijgen de mogelijkheid om te eten, te drinken en te ontspannen ter voorbereiding op een vlucht. In een comfortabele omgeving verzorgen speciaal opgeleide dierenverzorgers de paarden. Het dierenhotel werkt maar liefts 24 uur per dag door.


EXPORT VAN PAARDEN

Import paardenKLM Cargo vervoert per jaar meer dan 5000 paarden over de hele wereld. Dit zijn paarden die bijvoorbeeld in Nederland zijn gekocht en naar hun nieuwe eigenaar in Amerika gaan. Voordat de paarden aan boord van een vliegtuig mogen, worden ze in een speciaal voor hun ontwikkelde paardenstal geladen. Dit zorgt ervoor dat de paarden zich niet kunnen bezeren tijdens de reis en dat de dierenverzorgers de export paarden aan boord goed kunnen verzorgen.

Om de veiligheid van de paarden te vergroten, zijn er speciale laadkleppen ontwikkeld om de paarden gemakkelijk in en- uit te laden. Ook zijn er antislip vloeren in de stallen aanwezig zodat de paarden stevig kunnen staan en zijn alle scherpe randen en voorwerpen afgeschermd.

Import paarden & export paarden Alle paardenzendingen worden altijd begeleid door minimaal één dierenverzorger van KLM Cargo én een aantal grooms. Dit zijn bekenden van de paarden zoals bijvoorbeeld de eigenaar van het paard, een ruiter, een verzorger of een dierenarts. Uiteraard krijgen de paarden genoeg water en hooi tijdens de vlucht.

 

 

Import paarden en export paarden.

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Transport van onze dressuurpaarden wereldwijd van ons naar u. Wij importeren import paarden en exporteren export paarden.
Tags: transport, paarden transport, transport van de paarden, transport van de dressuurpaarden, import paarden, export paarden