Dressuurpaarden te koop Dressage horses for sale

Werken met paarden

Paarden jobsWesTrade Stables is een dressuurstal gevestigd in
Stad's Haringvliet met een bezetting van 50 tot 60 paarden. Wij werken met een jong team van enthousiaste en gedreven medewerkers die het fantastisch vinden om met paarden te werken.


Wij trainen jonge paarden en we beschikken over ruime buitenrijbanen van 20 x 60m, een overdekte trainingsmolen, een longeercirkel, een paddock, loopstallen en 35 paardenboxen.

Wij zoeken regelmatig nieuwe enthousiaste allround medewerkers (grooms, stalmedewerkers, ruiters en amazones) om ons team te versterken die het net als wij geweldig vinden om te werken met paarden.

Wij vinden het belangrijk dat onze mederwerkers vakkundig zijn, maar vooral zr gemotiveerd. Wie bij ons werkt of stage loopt kan rekenen op een goede baan of stageplaats, een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en genoeg mogelijkheden om heel veel te leren en jezelf te ontwikkelen.

Werken met paarden Je helpt mee met alle werkzaamheden zoals de stallen schoonhouden, het groomen van de paarden voor en na de training en bij het longeren en het in de wei of stapmolen zetten van de paarden.

Aanbieding

- Wij bieden een 5 daagse werkweek, eventueel intern in een appartement dichtbij de stallen.
- Wij bieden een passend salaris voor een uitdagende en veelzijdige baan in de paarden met doorgroeimogelijkheden.


Functie-eisen

- MBO werk- en denkniveau
- Zelfstandig kunnen werken met paarden en het "runnen" van een stal
- Ruime ervaring met het rijden en verzorgen van paarden
- Gedreven en zorgzaam t.o.v. de verantwoordelijkheden
- Voor alle taken geldt als toevoeging: overige voorkomende werkzaamheden.
- Diploma paardensport is een pr.

 

Op dit moment zijn er GEEN PAARDEN VACATURES beschikbaar !
 
.

Dressuurpaarden te koop is een onderdeel van WesTrade Stables B.V.
Disclaimer | Privacy Statement | Veiligheid | RSS
1 bezoeker online

Ben je op zoek naar een baan in de paarden en wil je werken met paarden. Wij hebben regelmatig jobs & stages voor grooms, stalmedewerkers, instructeurs, ruiters en amazones!
Tags: werken met paarden, paarden baan, paarden banen, groom, stalmedewerker, instructeur, ruiter, amazone, banen met paarden, paarden vacatures, stage paarden, stagiaire paarden